Fii regina oraşului cu noii ochelari Gucci

Eşti pregătită să cucereşti oraşul? Brandul de lux Gucci s-agândit ca acest lucru să fie făcut cu colecţia sa splendidă de ochelari. În această colecţie accentul este femeia, care este regina oraşului – încrezătoare în sine, independentă şi elegantă.

Un lucru este sigur – cu Gucci veţi întâmpina zilele fierbinte cu mult, mult stil. Colecţia este o provocare rafinată, în care accentul cade pe ramele voluminoase, experimentele de culoare şi frumuseţea estetică. Detaliile delicate aduc un farmec caracteristic şi unicitate fiecărui model. Ochelari, pe care fiecare doamnă modernă, ar trebui să ii aibă în colecţia sade accesorii.


 

Rama ochelarilor este puţin prelungită la colţurile de sus, ceea ce redă feminitate şi eleganţă. Formele ovale şi cele sub forma de ochi de pisică nu se supun timpului şi vor fi un hit total în sezonul primăvară/vară 2017.

Colecţia brandului Gucci aduce şi spiritul retro, specific sezonului.Inspiraţie pe care o descoperim nu numai la ochelarii de soare dar şi la ramele dioptrice. Ochelari carismatici şi artistici, care îi stau bine  femeii puternice şi dârze.

 

Imaginea  campaniei de anul acesta este actriţa chineză Ni Ni Campania ne arată actriţa în diferite momente ale vieţii grăbite, de zi cu zi. Proaspătă şi colorată în timpul odihnei, duioasă şi romantică în timpul zilei şi rafinată seara.

Editează un comentariu

Nu sunteți logat. Acces / Înregistrare
Nu sunteți logat. Acces / Înregistrare