Un stil fermecător cu BVLGARI SERPENTI

Un nou început a marcat noua colecţie în mare vogă a casei de bijuterii Bvlgari. Descoperim o evoluţie a stilului inovativ din colectia Bvlgari Serpenti.

Motivul suportă o metamorfoză magnetică în trei linii de ochelari de soare, care se remarcă cu un design inovativ şi contemporan.  In colecţia Serpenti importante sunt liniile geometrice stilizate, incitarea, aspectul elegant şi funcţionalitatea. 

Şarpele este unul dintre motivele principale ale lui Bvlgari. Acesta simbolizează ispita, transformarea, senzualitatea şi renaşterea. Brandul îl foloseşte in linia de bijuterii şi ca logo pentru ochelarii de soare si ramele de vedere . Casa Bvlgari a contat intotdeauna pe stilul unic al creaţiilor sale de design.

 

Noua colecţie Serpenti face o interpretare modernă a motivului cunoscut.Pentru fabricarea ochelarii de soare s-a folosit tehnica pentru prelucrarea accesoriilor de piele, pentru a se obţine acea „piele de şarpe”.  În colecţia respectivă, eroii principali sunt luciul, luxul şi atragerea seducătoare.

Modelul BV6089 atrage atenţia cu un design avangardist impunător. Rama metalica aplicata pe partea superioară a lentilelor pun in evidenta ochelarii şi le redau un aspect excepţional.  Combinaţia de culori vorbeşte despre gustul estetic şi rafinament. Culori variază de la nuanţe ale culorii auriu deschis până la combinaţii bicolore în nuanţe roz-auriu si de la negru până la albastru închis, îmbinate cu lentile oglindă in degrade.

Celelalte două modele ale colecţiei se disting cu un pod dublu, detalii frumoase, inspirate de solzii şarpelui, extravaganţă şi rafinament.    Forma lentilelor este una rotundă, iar ramele indică farmecul autentic al ochiului de pisică-cat eye (tendinţă de top sezonul acesta).

Colecţia Bvlgari Serpenti a fost creată pentru femeia contemporană, căreia îi plac tendinţele moderne şi care iubeşte interpretările originale. Prin ochelarii brandului vă veţi afirma personalitatea dumneavoastră puternică şi dorinţa de a fi originale în fiecare moment.

Editează un comentariu

Nu sunteți logat. Acces / Înregistrare
Nu sunteți logat. Acces / Înregistrare