Amestec între stilul de vedetă şi eleganţă modernă cu Michael Kors

Michael Kors şi-a prezentat colecţia primăvară / vară 2017, şi încă o dată a reuşit să iasă în evidenţă prin stilul său elegant.Ochelarii de soare au liniile caracteristice brandului – eleganţă, stil, modernitate si simplitate.

Colecţia cuprinde fără probleme strălucirea şi fineţea sezonului cald, văzând în ea o interpretare nemaipomenită a ultimelor tendinţe ale modei.

 


Модел: MK 1021 Gold Tone 11687P

Lentilele cu oglinda sunt cele care reflectă energia şi farmecul modern al femeii contemporane. Lentilele ochelarilor de soare sunt cu diferite culori, pentru a reda fiecărei viziuni individualitate şi prospeţime.

Модел: MK 1020 Gray Marble Silver 11666G

Colecţia reflecta pulsul vieţii de zi cu zi, iar ochelarii sunt creaţi pentru folosire zilnică.  La plimbare, la odihnă sau la plajă – cu aceşti ochelari vă veţi simţi comod, sexi şi gingaşă. Cat eye şi aviator sunt cele mai purtate forme . Colţurile deschise şi culoarea metalică sunt printre tendinţele de modă actuale, iar Michael Kors cuprinde aceste detalii in colectia sa.  Eleganţa şi fineţea se întrepătrund cu luxul şi strălucirea .

Модел: MK 1013 Silver Gold 102011

S-a pus accentul pe linia fetei, ţinând cont că bratele , adesea sunt un supliment fin la forma perfectă.

Linia optică a Michael Kors redă o perspectivă contemporană a stilului veşnic, care nu se pierde niciodata . Forma rotunda eleganta, formă dreptunghiulară sau cat eye –sunt formele care sau impus mereu.Principalele material folosite la fabricarea ramelor sunt acetat si metal la care se adauga culorile si inspiratia unica a brandului Michael Kors.

 

Alegeti perechea perfecta din colectia Michael Kors in magazinele noastre sau pe site ul nostru online.

Galerie

Editează un comentariu

Nu sunteți logat. Acces / Înregistrare
Nu sunteți logat. Acces / Înregistrare