O nouă generaţie de ochelari de soare Persol

Noile generaţii nu se definesc de la data naşterii sau de numărul de adepţi pe Instagram. Aceasta este simţul pentru ceva nou, puterea spiritului şi elanul de aventură. Persol este o marcă (un brand), care îmbină toate acestea şi într-un mod convingător rămâne fidel emanării retro, atât de caracteristice ei. Rezultatul final este mult şic şi ochelari nemaipomeniti.

Brandul ne convinge cu capitolul următor al campaniei „Meet The New Generation“. Imaginea proiectului, de data aceasta, este Vinsent Galo . Ochelarii din aceasta colecţie accentuează spiritul neliniştit al actorului, regizorului, muzicianului şi a pictorului american.

 

Vedeta din noua generaţie de ochelari Persol este o interpretare din metal a modelului de cult 649. Aceasta are o forma  clasică într-un stil cu totul contemporan. Prin acest mod, brandul sărbătoreşte evoluţia ochelarilor săi de design, care neîntrerupt se dezvoltă devenind o parte de neînlocuit a stailingu-lui bărbatului contemporan. Ochelarii au rame elegante, cu o formă atractivă şi detalii perfecte.

Spiritul şi stilul italian ale modelului 7649 ne aduce o adevărată incantare pentru ochi. Ramele uşoare, simple şi de stil înalt, posedă un farmec inimitabil. Ochelarii dispun de nişte nuanţe metalice dense.Un accent puternic s-a pus pe săgeata atât de caracteristică pentru Persol.

 

O construcţie inovatoare , o autoritate contemporană şi viziune spre viitor Persol oferă nu numai luxul şi clasă înaltă, dar şi o gândire alternativă.

Galerie

Editează un comentariu

Nu sunteți logat. Acces / Înregistrare
Nu sunteți logat. Acces / Înregistrare